Tuňáková pomazánka s vejci a olivami

tunakova pomazanka

A je to tu zase – co si dát k snídani nebo ke svačince?

Až si příště položíte tuto otázku, připravte si tuto tuňákovou pomazánku s vejci a olivami.

Je nejen moc dobrá, ale vypadá dobře i na oko a protože si jí o očima, pochutnáte si dvojnásobně.

Chutná výborně s žitným pečivem nebo čerstvým chlebem.

 

 

Pro 4 mlsouny:

2 vejce
½ salátové okurky
3 rajčata
12 černých oliv bez pecek

2 lžíce majonézy
sůl, pepř
1 plechovka tuňáka
4 housky

Vejce uvaříme ve vroucí vodě 8-10 minut natvrdo. Slijeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Okurku oloupeme a spolu s rajčaty nakrájíme na kostičky. Olivy rozkrojíme. Vejce, okurku, rajčata, olivy smícháme s majonézou a ochutíme solí a pepřem. Tuňáka slijeme a vše společně promícháme.

Sandra Š.
foto: edeka.de


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>