Aberdeen Angus Steak House

angus-maso-unsplash

Zveme všechny gurmány k návštěvě restaurace orientované na přípravu pokrmů z hovězího masa plemene Angus. V naší nabídce najdete množství hovězích steaků a to i z netradičních částí, připravené na přírodním grilu. Pokrmy připravujeme z poctivých surovin a bez použití umělých přísad a dochucovadel. Prioritou jsou u nás tradiční hodnoty, receptury a chutě – pečeme chléb, vyrábíme domácí zmrzlinu a výborné dezerty. Restaurace je nekuřácká pro 30 osob, v létě je otevřená terasa s krásným posezením u jezírka v Mlýnské strouze.

Cílem naší restaurace je přiblížit se co nejvíce k přirozeným hodnotám, které byly vždy naprostou samozřejmostí. Lpíme proto na dodržování pozitivního přístupu k přírodě a okolí. Vybíráme pro vás ty nejkvalitnější suroviny, především hovězí maso z plemene Angus z ekologického chovu farmy Šumavský Angus.

Maso Angus je vysoké kvality, jemně vláknité, křehké a šťavnaté. Vyniká jemným mramorováním, které mu dává typickou a nenapodobitelnou chuť. Pečeme a grilujeme na dřevěném uhlí z kvalitních surovin, nepoužíváme dochucovadla a umělé přísady. Jednoduchost, poctivé receptury a přístup k čerstvým surovinám přirozeně vedou k společným kulinářským zážitkům a důstojnosti stolování.

V zimních měsících zpříjemní posezení v naší restauraci hořící krb, v létě přilehlá terasa u jezírka v Mlýnské strouze. Originální gastronomický zážitek si můžete umocnit sklenkou kvalitního francouzského či moravského vína z vinotéky Merlot d´Or.

Kontakt

Pražská 311/23
30100 Plzeň

Tel.: +420 725 555 631
Email: steakhouseplzen@angus-meat.cz

Otevírací doba

Pondělí 11:00 - 23:00 hod.
Úterý 11:00 - 23:00 hod.
Středa 11:00 - 23:00 hod.
Čtvrtek 11:00 - 23:00 hod.
Pátek 11:00 - 24:00 hod.
Sobota 11:00 - 24:00 hod.
Neděle 11:00 - 23:00 hod.

 

foto: sergey-kotenev


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>