Soutěžte o Sladkosti ze Svatojánu

sladkosti-ze-svatojanu_nahled

Soutěž byla ukončena. Správná odpověď: c) celozrnnou špadlovou

Výherci již byli kontaktováni e-mailem. Gratulujeme!

Všem soutěžícím děkujeme za účast v soutěži.

 

Sladkosti bez rafinovaného cukru od populární foodblogerky

Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají. Jsou totiž plné dobrot, jako jsou ořechy, ovoce nebo chutná semínka. Vyzkoušejte třeba třešňový koláč s tofu, velikonočního beránka s jablečným pyré nebo borůvkový koláč s kakaovým máslem.

Všechny recepty jsou veganské a nenajdete v nich bílý rafinovaný cukr.

Soutěžte s Mlsáníčko.cz a vyhrajte jednu ze tří knih Evy Francové. 

Jak se můžete stát jedním z výherců?

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:

Jakou mouku používá  Eva Francová do Jahodovo – rebarborového koláče?
a) semolinovou
b) mandlovou
c) celozrnnou špaldovou

Odpověď na otázku naleznete ZDE

Soutěž probíhá od 14. do 20. 11. 2018

Své odpovědi zasílejte na soutez@netwebs.cz.

Výhra Vám bude zaslána poštou. Výherci se stanou 100., 200. a 300. správně odpovídající soutěžící.

Výherci budou informováni e-mailem. Výhra bude zaslána poštou.

Pravidla soutěže.

Výhru do soutěže poskytlo nakladatelství MOTTO. 


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>