
A je to tu zase – co si dát k snídani nebo ke svačince?
Až si příště položíte tuto otázku, připravte si tuto tuňákovou pomazánku s vejci a olivami.
Je nejen moc dobrá, ale vypadá dobře i na oko a protože si jí o očima, pochutnáte si dvojnásobně.
Chutná výborně s žitným pečivem nebo čerstvým chlebem.
Pro 4 mlsouny:
½ salátové okurky
3 rajčata
12 černých oliv bez pecek
2 lžíce majonézy
sůl, pepř
1 plechovka tuňáka
4 housky
Vejce uvaříme ve vroucí vodě 8-10 minut natvrdo. Slijeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Okurku oloupeme a spolu s rajčaty nakrájíme na kostičky. Olivy rozkrojíme. Vejce, okurku, rajčata, olivy smícháme s majonézou a ochutíme solí a pepřem. Tuňáka slijeme a vše společně promícháme.
Sandra Š.
foto: edeka.de